Στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ από τον Άγιαξ στάθηκε ο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένος και να είναι πιο τυχερός στην ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

Για το ματς με τον Άγιαξ: «Είχαμε ευκαιρίες μπορεί να είχαν κατοχή αυτοί, αλλά είχαμε ευκαιρίες. Στην έδρα τους θα παίξουν πιο ανοιχτά και επιθετικά και θα βρούμε χώρους».

Για το αν έχει ελπίδες πρόκρισης ο ΠΑΟΚ: «Ναι έχουμε ελπίδες. Χάσαμε ευκαιρίες πιστεύω ότι θα πάμε στην Ολλανδία και θα πετύχουμε τον στόχο μας είμαστε πιο έμπειροι και πιο οργανωμένοι».

Για το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Ναι πονάει ο τρόπος που δεχθήκαμε τα γκολ. Ήμασταν άτυχοι στο δεύτερο γκολ το έχω δει μόνο δύο φορές στην καριέρα μου και αυτή είναι η δεύτερη. Εμείς παλεύουμε πάντα και δεν τα παρατάμε ποτέ. Στην Ολλανδία ας πετύχουμε εμείς 2 τέτοια γκολ».

Για το τι έφταιξε και ήρθε η ισοπαλία: «Λίγο η έλλειψη δυνάμεων λίγο ότι... κάτσαμε. Πιστεύω ότι θα πάμε εκεί και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».