Ανακοίνωση με αφορμή τον σημερινό αγώνα με τον Άγιαξ εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη και ενημερώνει για τις ώρες που θα ανοίξουν οι θύρες, ενώ καλεί τους οπαδούς να προστατέψουν την ομάδα για να συμβάλλουν ώστε να κυλήσουν όλα όπως αρμόζει στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι ασπρόμαυροι:

O κόσμος του ΠΑΟΚ, εσείς που κάνατε sold out και τα εισιτήρια διαρκείας πριν καν φτάσουμε στο πρώτο ματς της σεζόν, είστε η κινητήρια δύναμη του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να φτάσει στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή σας, τη φωνή σας, την εμπιστοσύνη σας και τη συμβολή σας ώστε όλα να κυλήσουν όπως αρμόζει στο σύλλογο.

Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να μην καταφεύγετε στη ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα. Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00.

Για την αναμέτρηση δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά από τις 09:00 προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ, για την παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας αλλά και για την εκτύπωση απλών εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.

Σας ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.