Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: Κάντε μας περήφανους

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Ανακοίνωση με την οποία στέλνει τις ευχές του στην ποδοσφαιρική ομάδα ενόψει της αποψινής (20:00) μεγάλης πρώτης μάχης με τον Άγιαξ για τον γ΄ προκριματικό γύρου του Champions League, εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

«Στην καυτή αυγουστιάτικη Τούμπα, με τις κερκίδες της γεμάτες απ’τον Λαό του, ο μεγάλος ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης 6 Αυγούστου στις 20:00 τον Άγιαξ στo πλαίσιo της 3ης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League.

Ο Δικέφαλος πιστεύοντας στις δικές του δυνάμεις θέλει να διεκδικήσει και τελικά να κατακτήσει την πρόκριση απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έχοντας κατακτήσει αήττητος το Πρωτάθλημα Ελλάδος και εν συνεχεία το νταμπλ, ευελπιστεί να βρεί και ευρωπαϊκή καταξίωση, αρκεί αυτή την φορά η τύχη να του χαμογελάσει.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό του πρωτότοκου τέκνου του, είναι περήφανος γι’αυτό και αγωνιά μαζί με όλο τον κόσμο του Δικεφάλου για το αποτέλεσμα των δύο κρίσιμων αναμετρήσεων με τον Άγιαξ.

Η προτροπή-ευχή μας: «Κάντε μας περήφανους!»

Για όσους δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην μυσταγωγία της Τρίτης στην Τούμπα, ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι του OPEN TV».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.