Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την Τούμπα, την οποία χαρακτήρισε δύσκολη έδρα, μίλησε ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντούσαν Τάντιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς.

Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ τόνισε πως μίλησε με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σχετικά με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την αποχώρηση του Σένε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι δύσκολο, το ξέρουμε, είναι μία πολύ δυνατή έδρα, και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους νέους παίκτες. Εμείς, κοιτάμαι να κάνουμε το παιχνίδι μας, και να μην επηρεαστούμε».

Για την αλλαγή θέσης: «Ο προπονητής επιλέγει την θέση που θα παίξει ο καθένας. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο όπου και αν με βάλει ο προπονητής, όπως και όλοι οι παίκτες».

Για τις μεταγραφές και την αποχώρηση του Σένε: «Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν καλοί και έμπειροι παίκτες, αλλά αυτό σημαίνει ότι οι νέοι θα πρέπει να διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις και να αναλάβουν τους ρόλους τους».

Τι ξέρει για τον ΠΑΟΚ, και αν μίλησε με τον Πρίγιοβιτς: «Ξέρω πολύ καλα τον Πρίγιοβιτς, αλλά και άλλους παίκτες, όπως τον Ίβιτς και τον Βούκιτς, αλλά με τον Πρίγιοβιτς μιλήσαμε, και μου είπε ότι είναι πολύ καλή ομάδα, και έχει πολύ δυνατή έδρα, και θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά».

Πως νιώθει που είναι αρχηγός: «Eίναι σίγουρα πολύ ωραίο, αλλά δεν είναι το παν. Υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να φορέσουν το περιβραχιόνιο. Εμείς, προσπαθούμε να βάλουμε τα δυνατά μας στον αγωνιστικό χώρο».