Τεν Χαγκ: Θα παίξει ο Φαν Ντε Μπέεκ – Πολύ δυνατός αντίπαλος ο ΠΑΟΚ

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον Δικέφαλο, αλλά και τον θα αγωνιστεί ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, μίλησε ο Έρικ Τεν Χαγκ, στην καθιωρωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

«Είναι στην αποστολή και θα παίξει κανονικά. Δεν το ξέρουμε 100% αν θα φύγει. Αυτή τη στιγμή είναι στον Άγιαξ και θα παίξει και στα δύο παιχνίδια. Δεν μου έχουν πει τίποτα στον Άγιαξ, θα παίξει κανονικά δεν υπάρχει θέμα», ανέφερε για τον Ντε Μπέεκ, το όνομα του οποίου παίζει δυνατά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Οι καινούργιοι παίκτες θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν αυτοί τον νέο ρόλο».

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: «Είναι ένα δυνατό σύνολο αλλά σίγουρα η μπροστινή γραμμή με τον Πέλκα και τον Μπίσεσβαρ, ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατή, με πολύ καλούς παίκτες».

Για το αν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ: «Ναι, πιστεύω πως ναι. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τον εαυτό μας και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί από ότι ήμασταν το Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος με την Φίτεσε».

Για τον Τάντιτς και το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Αυτός είναι ο πρώτος αρχηγός μας και ως δεύτερος είναι ο Μπλιντ».

Για το αν είναι πλεονέκτημα οι επίσημες υποχρεώσεις του Άγιαξ: «Δεν ξέρουμε αν είναι πλεονέκτημα ακόμη ψάχνουμε να φτιάξουμε την ομάδα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Θα δουλέψουμε μέσα από τις προπονήσεις και θα φανεί αύριο πόσο πλεονέκτημα έχουμε».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των δύο ομάδων: «Η κάθε ομάδα έχει τις δυνατότητές της. Δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο να σκεφτούμε και να φοβηθούμε, εμείς θα πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ».

Για τους ισπανόφωνους παίκτες του Άγιαξ: «Μιλάμε αγγλικά στην ομάδα. Υπάρχουν και αρκετοί που μιλούν ισπανικά και μπορούν να μας βοηθήσουν να υπάρχει συνεννόηση».

Για την τακτική του προσέγγιση: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να απλωθούμε στο γήπεδο, γιατί πιστεύουμε ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που θα παίξει κλειστά και θα πρέπει να πρεσάρουμε».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.