“Τελειώνει η μεταγραφή του Φαν ντε Μπέεκ στη Ρεάλ Μαδρίτης”

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Η μεταγραφή του Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ από τον Άγιαξ στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει σήμερα η Marca.

Άλλωστε, ο ίδιος ο παίκτες επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον και τις συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων για τη μεταγραφή του, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης του Άγιαξ με την Φίτεσε.

Σήμερα, η Marca υποστηρίζει πως είναι θέμα ωρών ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 22χρονου Ολλανδού μέσου στην Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξενώντας μάλιστα το θέμα στο πρωτοσέλιδό της.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «28 ημέρες πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η εικόνα φαίνεται ξεκάθαρη για το κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι στον Φαν ντε Μπέεκ, όχι στον Πογκμπά.

Ο Γάλλος… «κλαίει» και πιο πολύ από όλους ο Ζινεντίν Ζιντάν, που ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της υπογραφής του συμπατριώτη του. Παρότι στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να αλλάξουν σε 24 ώρα, η πραγματικότητα είναι ότι αυτήν τη στιγμή, η υπογραφή του Φαν ντε Μπέεκ είναι θέμα ωρών και του Πογκμπά, δείχνει αδύνατο. Ειδικά τώρα που ο Σόλσκερ είπε προς τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ: «Ο Πογκμπά θα συνεχίσει μαζί μας».

Όλα τα παραπάνω φυσικά, συμβαίνουν 48 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League και φυσικά η ενδεχόμενη απώλεια του Φαν ντε Μπέεκ θα ήταν πολύ σημαντική για τον αντίπαλο του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.