Σλοβένος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-Άγιαξ

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Διαιτητή από τη Σλοβενία όρισε η αρμόδια επιτροπή της UEFA στον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Άρχοντας του παιχνιδιού θα είναι ο 39χρονος Σλάβκο Βίντσιτς.

Ο Βίντσιτς θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του Τόμας Κλάντσιτς και Άντραζ Κόβατσιτς ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελέσει ο επίσης Σλοβένος, Ράντε Ομπρένοβιτς.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σουηδός Πέτερ Φρόιντφελντ ενώ απεσταλμένος της UEFA θα είναι ο Σέρβος, Βλάντο Γκλόμποβιτς.

O Σλάβκο Βίντσιτς αποτελεί μια από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Σλοβενίας, μετρώντας εννέα χρόνια παρουσίας σε διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας διευθύνει συνολικά 44 αναμετρήσεις σε Champions και Europa League ενώ πέρσι ήταν διαιτητής και στο παιχνίδι της Τσέλσι με την Ντιναμό Κιέβου (3-0) για την φάση των «16» του Europa League.

Μάλιστα, έχει βρεθεί και στο δρόμο του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-17, όντας ο άρχοντας της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την Φιορεντίνα (0-0) στην φάση των ομίλων του Europa League.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.