Μεγάλο βάρος στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ δίνει «αστέρας» του Άγιαξ Ντούσαν Τάντιτς. Ο 30χρονος Σέρβος εξτρέμ μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τόνισε πως θα πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι για τα προκριματικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις αποχωρήσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ, λέγοντας: «Νομίζω πως ο Ματίς και ο Φράνκι ήταν δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς. Αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν τα πάντα. Τώρα όμως, έχουν την ευκαιρία οι νέοι ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Αυτή την ευκαιρία πρέπει να την αρπάξουν. Δεν μπορείς να πεις τώρα πως ένας ποδοσφαιριστής είναι καλός ή όχι. Αυτό θα το δεις μετά από 15 παιχνίδια».

Σε ότι αφορά την προσπάθεια του Άγιαξ στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ; «Νομίζω πως πάντα είναι δύσκολο να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι ήταν δύσκολο, το ίδιο θα είναι και φέτος. Νομίζω πως θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια εναντίον του ΠΑΟΚ και μετά θα έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, εξίσου δύσκολα ή και δυσκολότερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτά. Πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο στόχος μας».

Στη συνεχεία σημείωσε πως οι Ντεστ και Σουρς θα βοηθήσουν τον Άγιαξ να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ολοκληρώνοντας τόνισε: «Λίγο πολύ συμβαίνει το ίδιο σε κάθε ομάδα. Έχεις ποδοσφαιριστές που φεύγουν και ποδοσφαιριστές που έρχονται. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω το γκρουπ να μείνει ενωμένο. Έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω πως η διοίκηση και οι προπονητές γνωρίζουν τι χρειαζόμαστε».