Μετά την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε ο Άγιαξ σε Ευρώπη και Ολλανδία φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων.

Μετά τις πωλήσεις των Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ αλλά και το ενδιαφέρον της Ρεαλ Μαδρίτης για τον Φαν Ντε Μπεκ φαίνεται πως και ο Ντέβιντ Νέρες έχει μπει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα του Yahoo Sports, που αναπαράγεται σε Αγγλία και Ολλανδία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε την πόρτα του Άγιαξ για τον 22χρονο βραζιλιάνο.

Μάλιστα οι Άγγλοι πρόσφεραν στον Άγιαξ 50 εκατομμύρια ευρώ, με την πρόταση να απορρίπτεται, αφού οι Ολλανδοί αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Το παραπάνω ποσό δεν είναι απαγορευτικό για την ομάδα του Μάντσεστερ παρόλα αυτά ο κίνδυνος του Financial Fair Play και τα στενά περιθώρια που υπάρχουν για μεταγραφή (σ.σ η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται την προσεχή Πέμπτη), βάζουν εμπόδια στην υλοποίηση της συγκεκριμένης περίπτωσης.

Ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης της μεταγραφής του Νέρες ο βραζιλιάνος δεν θα αγωνιστεί όπως και να έχει στο παιχνίδι της Τούμπας, αφού ήταν ο τελευταίος που εντάχθηκε στις προπονήσεις του Άγιαξ.