Ο Ρόμπερτ Μακ πρόκειται να αποχωρήσει από τη Ζενίτ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Σύμφωνα με τους Ρώσους, θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα, στο οποίο υπάρχει αναφορά για το μέλλον του Σλοβάκου.

"Ο Ρόμπερτ Μακ ενδεχόμενα θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Αυτή η προοπτική είναι προτεραιότητα για το μέσο της Ζενίτ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του από ομάδες της Τουρκίας και ειδικότερα από την Μπεσίκτας.

Είναι δεδομένο ότι η Ζενίτ επιθυμεί την παραχώρηση του Μακ για τον οποία ζητά 2,8 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ για 3,5 εκατομμύρια ευρώ και σε 63 παιχνίδια έχει πετύχει 12 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ. Το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος της σεζόν" αναφέρει το δημοσίευμα στη Ρωσία που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη έμεινε για δύο σεζόν πριν τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2016 η Ζενίτ. Ένα χρόνο αργότερα ο Μακ επέστρεψε ως δανεικός στην Τούμπα για μία σεζόν.