Ο Σάββας Παντελίδης αποκάλυψε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για το αυριανό παιχνίδι:

“Ξέρουμε τι έχουμε μπροστά μας και αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα παιχνίδια. Έτσι έχει έρθει η ομάδα εδώ, με στόχο να πάρει την πρόκριση. Από το προηγούμενο παιχνίδι μέχρι σήμερα, αυτές τις έξι μέρες δουλέψαμε με σοβαρότητα, είδαμε τα θετικά και τα αρνητικά και αύριο θα είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει…”

ΚΑΝΕ CLICK ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Για τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για αύριο:

“Ασφαλώς κάποια πράγματα που έγιναν στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα. Όσο για αλλαγές στα πρόσωπα της ομάδας, θα δείτε αύριο. Έχω καταλήξει.”

Για τον Λάρσον και τυχόν συμμετοχή του:

“Για τον Λάρσον είναι παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος από θέμα ρυθμού”.

Για την ΑΕΛ:

“Είδα μια ομάδα που είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σύνολο και είναι καλύτερο να δουλεύει έτσι ένας προπονητής. Είναι ομάδα με συνοχή, καλοδουλεμένη ομάδα και έχει την ικανότητα να παίξει ποδόσφαιρο”.

Για τους δύο αγώνες:

“Η εικόνα του πρώτου ματς δεν έχει σχέση με το δεύτερο. Η εικόνα του πρώτου ματς έδειξε ότι ήταν καλύτερη η ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ισχύει στο δεύτερο. Μπορεί να είμαστε εμείς ακόμα καλύτεροι, μπορεί να είναι καλύτερη η ΑΕΛ”.

Για τους οπαδούς που θα λείπουν από το γήπεδο αύριο:

“Θεωρώ ότι είναι πολύ άσχημο να είναι άδεια τα γήπεδα. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να μάθω περισσότερα. Σίγουρα, όποια ομάδα δεν έχει δίπλα τους φιλάθλους της, είναι κακό και για την ίδια και για το θέαμα.”

Για την εβδομάδα που πέρασε:

“Σε περίοδο προετοιμασίας είναι πολύ σημαντική. Σε αγωνιστική περίοδο, όχι τόσο.”