Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης (ΕΕΑ) κάλεσε όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονται να παίξουν στην Basket League (κάλυψη της 14ης θέσης που είναι κενή), να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η πρόσκληση αφορά τις ομάδες που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης, δηλαδή βγαίνει από τη κουβέντα ο Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση

Η Επιτροπή Ειδικής Αδειοδότησης προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία και τις Κ.Α.Ε. που δικαιούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία που προβλέπεται στον ισχύοντα Κανονισμό Ειδικής Αδειοδότησης για την πλήρωση της κενής θέσης στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2019 -2020, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην προβλεπόμενη από τον Κανονισμό διαδικασία επιλογής, με τη κατάθεση στην Ε.Ο.Κ. φακέλου στον οποίο θα περιέχονται όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα στοιχεία, μέχρι την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 και μέχρι ώρα 14.00.

* Επισημαίνεται ότι οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία αδειοδότησης είναι αυτές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.