Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κερκέζ, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ενώ αποθέωσε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», λέγοντας ότι: «Ίσως ο καλύτερος παίκτης του Άρη ήταν ο κόσμος του».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ένα πολύ δύσκολο ματς, το ξέραμε και ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό. Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Αλλά μπορούσαμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Αλλά στο ποδόσφαιρο έχεις κι έναν αντίπαλο, δεν παίζεις ποτέ μόνος. Μπορώ να πω πως οργανώσαμε καλά την άμυνα, το τρανζίσιον, αλλά δεν μας βγήκε πολλές φορές. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν για 90 λεπτά. Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Είχαμε ένα πρόβλημα στην Κύπρο, που δεν είχαμε καθόλου τον κόσμο μας, παίζουμε με 1.000 φιλάθλους και μας έλειψε αυτή η ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη για την φανταστική ατμόσφαιρα. Μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι εύκολο να σε επηρεάσει, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι γι αυτό».

Για την εικόνα της ομάδας του, τον εκνευρισμό και τις πολλές καθυστερήσεις: «Όχι, δεν ήταν δική μου επιλογή. Αποκλείεται να δώσω εγώ εντολή για καθυστερήσεις. Και σαν παίκτης ήμουν πάντα πολεμιστής. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι παίζαμε σ’ ένα… κατηφορικό γήπεδο για μας. Ήταν λογικό, είχαν ενοχλήσεις. Κι αν το έκαναν επίτηδες ήταν μάγκες».

Για το αν πιστεύει πως ακόμα είναι φαβορί ο Άρης: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που παίζει παιχνίδια μυαλού. Αυτή είναι η αλήθεια. Ο Άρης σε αυτό το γήπεδο είναι φαβορί για κάθε αντίπαλο. Τώρα έχουμε ευκαιρίες με το 0-0 να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και αναμένουμε και στην Κύπρο να ειναι ένα δύσκολο ματς».