Ημίχρονο: Άρης-ΑΕΛ Λεμεσού 0-0- Το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΛ Λεμεσού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα στο κατάμεστο (sold out) “Κλεάνθης Βικελίδης”, είχε καλές ευκαιρίες μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι, όμως δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Αρχικά απείλησαν με τον Ιντέγε στο 5΄ και στο 19΄, ενώ είχαν τον απόλυτο έλεγχο δημιουργώντας επικίνδυνες φάσεις, με τους Κύπριους να έχουν παθητικό ρόλο στο ματς.

Στο 39΄ ο Άρης ζήτησε πέναλτι. Σε μια δύσκολη φάση ο Ιντέγιε γύρισε τη μπάλα η οποία βρήκε στο χέρι του Ντόσα Ζούνιορ με τον διαιτητή να δείχνει το πέναλτι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε την απόφαση του καθώς με υπόδειξη του βοηθού καταλόγισε πως η μπάλα είχε βγει νωρίτερα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε την επίμαχη φάση:

Δύο λεπτά αργότερα, στο 41΄, ο Άρης είχε δοκάρι! Ο Μπάσα έκανε το σουτ εκτός περιοχής με τον Βοζίνια να διώχνει και τη μπάλα να φτάνει στον Φετφατζίδη. Ο διεθνής μέσος έκανε το σουτ με το αριστερό το οποίο τράνταξε το δεξί δοκάρι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.