Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΚΟΝΑΜΙ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ονόματος, του εμβήματος, αλλά και των εμφανίσεων των "μπιανκονέρι" στο PES 2020. Το νέο PRO θα βγει για PS4, XBOX ONE, αλλά και στο STEAM.

H συγκεκριμένη εξέλιξη έχει επιπτώσεις και στην EA Sports, καθώς είναι αναγκασμένη να χρησιμοποιήσει άλλο όνομα στο FIFA 20. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Γιουβέντους θα λέγεται "Piemonte Calcio" στο νέο FIFA, ενώ θα έχει διαφορετικό έμβλημα και εμφανίσεις, σχεδιασμένες από την ομάδα της ΕΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη έκδοση του FIFA 19, υπήρχε στο εξώφυλλο ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της "Γιούβε". Ωστόσο, μέσα στη χρονιά, οι άνθρωποι της EA Sports, επέλεξαν να τον αντικαταστήσουν με τους Νεϊμάρ, Κέβιν ντε Μπρόινε και Πάουλο Ντιμπάλα, με τη δικαιολογία πως θέλουν να προωθήσουν το αποκλειστικό περιεχόμενο του Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι πως ο CR7 αναμείχθηκε σε αρκετά εξωαγωνιστικά ζητήματα μέσα στη σεζόν, που ίσως να επηρέασαν την γνωστή εταιρεία video games.