Την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ Άρης θα ζητήσει ο πρόεδρος του Α.Σ. Γιάννης Ψηφίδης, όπως σημείωσε στην τοποθέτησή του στην ΓΣ των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη:

«Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο Δ.Σ. της ΚΑΕ να μας εκπροσωπήσει ο κ. Γρόλλιος. Από ότι άκουσα σήμερα κράτησα κάτι που είπε ο κ. Αρβανίτης, ότι μέχρι τη γενική συνέλευση της Δευτέρας (22/7), θα ζητήσουμε την οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ για να την ανακοινώσουμε. Μέσα στα θέματα της συνέλευσης είναι "αποφάσεις για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ". Αύριο το πρωί θα ακολουθήσω την πρόταση του κ. Αρβανίτη».

«Κεραυνοί» Ζεϊμπέκη σε Γουλιέλμο

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ Άρης, Νίκος Ζεϊμπέκης τόνισε πως ο εφησυχασμός που υπάρχει στον Άρη δεν είναι θετικό γεγονός, ενώ ζητάει απαντήσεις από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του

«Ο κ. Γουλιέλμος αναφέρθηκε σε αρνητικό ρεκόρ εσόδων, αγώνων, το χρέος. Υπήρχαν και το ξέρατε, αυτοί που φταίνε δεν είναι εδώ. Την ομάδα την παραλάβατε την ομάδα απ' αυτούς που αν δεν ήταν δε θα υπήρχε Άρης. Ήταν εδώ και θα είναι και άμα φύγετε εσείς. Δε θα υπάρχει ομάδα σε ένα μήνα, θέλουμε απαντήσεις σε θέματα που καίνε.

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο αυτοί που αγαπάμε και ανησυχούμε για τον Άρη, όταν μαζευόμαστε για έναν καφέ για να δούμε τι συμβαίνει, να γινόμαστε πραξικοποιηματίες και αντάρτες, διοίκηση του βουνού. Δε θέλω να θίγετε κανέναν που αγαπάει τον Άρη, είτε μπορεί να δώσει ένα, είτε 500 ευρώ. Σας αφήσαμε ένα χρόνο, ακούσαμε ό,τι είπατε στη συνέντευξη Τύπου και φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε την ομάδα να σωθεί τελευταία αγωνιστική.

Παρόλα αυτά, αντί να ανησυχήσουμε υπήρχε εφησυχασμός. Αν δε γινόταν η συνέλευση, μπορεί να μη γινόταν τίποτα. Δε θα αναφερθώ στον Σούλη Μαρκόπουλο και τη διοίκηση. Όλοι αποχωρούν, ρυθμίσεις, ενοίκια, εξώδικα και εσείς λέτε ότι όλα είναι καλά. Ακούστηκε κάτι για ΑΦΜ. Ξεχάστε το.

Ο Άρης είναι ο λαός του και πρέπει να λογοδοτείτε. Δεν είμναστε αντάρτες, ούτε πραξικοποιματίες. Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άρη. Αν δε σας κάνουμε πάρτε άλλους, αλλά κάντε ό,τι πρέπει για να σώσετε την ομάδα».