Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, με τους Ντάνι Καστεγιάνο και Τομ Πιρς να είναι οι δύο βασικοί υποψήφιοι αυτή τη στιγμή.

Η υπόθεση του Λουίς Ιμπάνιες παραμένει στάσιμη και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προχωρήσει σε συμφωνία μεταξύ της πλευράς του 31χρονου Αργεντινού παίκτη και του Άρη.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν εκ νέου στην αγορά προκειμένου να καλύψουν τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου υπάρχει ήδη ο Κορχούτ και αναζητείται μία επιπλέον λύση στο ρόστερ.

Ο Ντάνι Καστεγιάνο είναι αδερφός του Χάβι Καστεγιάνο, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Άρης το προηγούμενο διάστημα. Εκείνος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ανήκει επίσης στην Λας Πάλμας όπως ο αδερφός του.

Ο Ντάνι Καστεγιάνο ίναι 31 ετών και την περασμένη σεζόν κατέγραψε 22 συμμετοχές, μοιράζοντας και μία ασίστ στην ομάδα από τα Κανάρια Νησιά στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας LaLiga 2.

Από την άλλη, ο Τομ Πίρς είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην Λιντς. Είναι διεθνής στις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας και την περσινή σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές παίζοντας στη Λιντς και ως δανεικός στη Σκάνθορπ. Η συγκεκριμένη περίπτωση ενδιαφέρει τους «κιτρινόμαυρους», προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και όχι αγοράς.