Καραλής: Ήθελα το χρυσό μετάλλιο

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

O Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, ωστόσο όπως τόνισε, στόχος του ήταν το χρυσό.

«Είχα δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να βρεθώ στην κατάσταση που θα μου επέτρεπε να διεκδικήσω τη διάκριση. Πάντα όταν είμαι σε διοργανώσεις σαν κι αυτή η ψυχολογία μου είναι καλή και θέλω το κάτι παραπάνω. Εννοείται πως σήμερα ήθελα να πάρω πίσω στο σπίτι το χρυσό μετάλλιο, όμως,  αποδείχθηκε πως δεν ήταν η μέρα μου. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ανέβω στο βάθρο. Σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω τη δουλειά γιατί έχω μπροστά μου ακόμη πολλές προκλήσεις με μεγαλύτερη όλων το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα, αλλά και τους αγώνες Diamond League, καθώς θέλω να φτάσω μέχρι τον τελικό», είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα.

Την απονομή του μεταλλίου στον Εμμανουήλ Καραλή έκανε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, για δεύτερη θητεία, Παναγιώτης Δημάκος.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.