Ο Λούκας Σάσα βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη και πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας.

Οι «κιτρινόμαυροι», βρήκαν στο πρόσωπο του έμπειρου Βραζιλιάνου μέσου, τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σιώπη και η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής αναμένεται σήμερα Τετάρτη (10/7).

O έμπειρος μέσος ανέβασε και την πρώτη του φωτογραφία στα κιτρινόμαυρα στα social media όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, γράφοντας το εξής: «Μία νέα περιπέτεια ξεκινά. Ευχαριστώ τον Θεό για ακόμα μία ευκαιρία που μου δίνει. Είναι ώρα για πολλή δουλειά και θα κάνω το καλύτερο για αυτήν τη φανέλα. Τώρα ο κόσμος μου είναι κίτρινος!».

Πάει Ολλανδία και ο Διαμαντόπουλος

Ο Λούκας Σάσα αναμένεται να μεταβεί σήμερα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Άρη, ταξιδεύοντας μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Εκεί αναμένεται να έχει τετ α τετ με τον τεχνικό της ομάδας, Σάββα Παντελίδη, όπου και θα γίνει ένας μίνι απολογισμός της μέχρι τώρα πορείας της προετοιμασίας.

Παράλληλα αναμένεται να γίνει συζήτηση για τα μεταγραφικά θέματα του Άρη, όπου ο Παντελίδης θα ενημερωθεί για την πορεία των επαφών με τους υποψήφιους στόχους.