Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Τσβόλε: Νέες δοκιμές από Φερέιρα (ΦΩΤΟ)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει τις δοκιμές στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Δείτε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Δικέφαλο του Βορρά στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τσβόλε που θα αρχίσει στις 20:00 στην Ολλανδία.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές δίνοντας φανέλα βασικού σε νέα πρόσωπα, ενώ διατηρεί τον σχηματισμό 4-4-2.

Ο 40χρονος προπονητής του Δικεφάλου, θα ξεκινήσει την αναμέτρηση με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τον Ενέα Μιχάι στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Δημήτρη Γιαννούλη στα αριστερά, με τους Κρέσπο-Χατζηϊσαΐα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας και ο Γιόζιπ Μίσιτς θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, με τον Λέο Ζαμπά στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Μίροσλαβ Στοχ στα αριστερά, ενώ ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι θα συνθέσουν το δίδυμο της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.