Το χορηγικό πρόγραμμα με τίτλο «Corporate Partnership 2019 – 2020» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρουσίασε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σας παρουσιάζει το χορηγικό πρόγραμμα της νέας αγωνιστικής περιόδου με τίτλο «Corporate Partnership 2019 – 2020».

Μετά από μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά με τη συμμετοχή μας στο EUROPA LEAGUE παρέχουμε στους στρατηγικούς μας συνεργάτες ένα συναρπαστικό, μοναδικό και αποτελεσματικό περιβάλλον Marketing. «Χτίζουμε» τις βάσεις για τη νέα εποχή της ομάδας μας και την εμπορική ανάπτυξη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Στο χορηγικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενότητες, όπως τα δημογραφικά στοιχεία των φιλάθλων μας, οι εμπορικές συνέργειες που προσφέρει η ΠΑΕ, η επικοινωνία και τα επιχειρηματικά προνόμια, που απολαμβάνει ο στρατηγικός συνεργάτης, τα σημεία διαφημιστικής προβολής στο γήπεδο, καθώς και οι υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν παρουσιάζονται συχνά ευκαιρίες σαν κι αυτή! Ακόμη περιμένετε;

TOGETHER WE RISE

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εμπορική Διεύθυνση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε."