Άρης: Έκανε την πρότασή του στον Ιμπάνιες και περιμένει

|
THESTIVAL TEAM

Μετά τον Λούκας Σάσα ο Άρης δρομολογεί τις κινήσεις για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, στοχεύοντας πλέον σε συγκεκριμένες επιλογές.

Μία από αυτές είναι του Λουίς Ιμπάνιες, με την οποία ο Αρης ασχολείται και πάλι έντονα από χθες σύμφωνα με το allaboutaris.com, έχοντας επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές επικοινώνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και στις αρχές της εβδομάδας, για να διαπιστωθεί ότι υπάρχει σημαντική απόσταση στο οικονομικό.

Παρόλα αυτά χθες ο Άρης επικοινώνησε με τον ατζέντη του Αργεντινού μπακ και κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση. Αν ο Ιμπάνιες φανεί πιο διαλλακτικός και ρίξει τις απαιτήσεις του, θα αυξηθούν οι πιθανότητες για να ντυθεί στα “κιτρινόμαυρα”.

Στην περίπτωση όμως που κρατήσει το κασέ του στα υψηλά, για τον Αρη, επίπεδα τότε στην Αλκμήνης θα στραφούν στις εναλλακτικές που έχουν στη λίστα τους για το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής τους.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.