Το γεγονός πως ο Αρης χρειάζεται ακόμα δουλειά για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο παραδέχτηκε μετά το τέλος του φιλικού με τη Γάνδη ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Αν βάζουμε στη ζυγαριά ότι πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, είδαμε μια βελτίωση αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Αρκετά παιδιά είναι ανέτοιμα και βρίσκονται πίσω. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Πρόσθεσε: «Τακτικά ήμασταν πιο καλά. Πριν το πρώτο φιλικό, δεν είχαμε δουλέψει ούτε μια μέρα στο τακτικό κομμάτι. Δεν συμπληρώναμε ενδεκάδα. Σιγά-σιγά όσο δουλεύουμε σε αυτό, θα βλέπετε μια ομάδα που λειτουργεί ως σύνολο. Είμαστε αρκετά πίσω ακόμα και αυτό φαίνεται».

Για την διαφορά ανάμεσα σε Γάνδη και Φορτούνα είπε: «Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Μέχρι να γίνουν οι αλλαγές μας, πήγαμε καλά, αλλά όχι όσο θέλαμε».

Για το αν αυτή ενδεκάδα που παρατάχθηκε σήμερα, είναι στις βασικές του σκέψεις για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Κατά το 70%. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που είναι ξεκάθαρες στο μυαλό μου. Θα κοιτάξουμε ποιος είναι στη καλύτερη κατάσταση εκείνη την εποχή».

Για το αν ο διαιητής ήταν στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Ελληνικό πρωτάθλημα: «Ο διαιτητής παραήταν...».

Για την έλευση του Σάσα: «Είναι ένα παιδί το οποίο παρακολουθούμε αρκετό καιρό. Περιμένουμε να μας δώσει όγκο στον χώρο του κέντρου.Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει ανάγκη 1-2 ποδοσφαιριστές που μπορεί να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Θέλουμε να καλύψει αποστάσεις και να μοιράσει σωστά τη μπάλα. Θα μας δώσει πολύτιμες λύσεις».