Το εντυπωσιακό VIDEO του ΠΑΟΚ για τις πρώτες στιγμές του Φερέιρα: Τι είπε στην πρώτη ομιλία

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις πρώτες ώρες του Αμπέλ Φερέιρα στην ομάδα, αλλά και τα όσα είπε ο 40χρονος τεχνικός στους παίκτες των «ασπρόμαυρων» στην πρώτη τους γνωριμία.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Πορτογάλος νέος προπονητής του Δικεφάλου, αφού στάθηκε στην αλλαγή που έγινε στον πάγκο της ομάδας, τόνισε ότι έχει μεγάλο σεβασμό για τα όσα πέτυχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, δίνοντας το στίγμα του για τη νέα σεζόν που ξεκινάει.

«Ξέρω ότι τις τελευταίες δύο ημέρες η ζωή μας άλλαξε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για αυτά. Έχω μεγάλο σεβασμό για αυτό που κάνατε την προηγούμενη χρονιά. Είναι σημαντικό να μείνουμε και να δουλέψουμε ενωμένοι.

Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να κάνουμε κάτι σπουδαίο σε αυτή την ομάδα. Τώρα δουλεύουμε μαζί, ας ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά!», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες του ΠΑΟΚ ο 40χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.