Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έκανε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, τονίζοντας πως στόχος του είναι να κατακτήσει όλους τους τίτλους που υπάρχουν με τον Δικέφαλο, αλλά και να δικαιώσει όσους τον έφεραν στην Τούμπα.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αυτό που με έκανε να διαλέξω τον ΠΑΟΚ είναι ότι επιλέγει ένα σύλλογο για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια στην Ευρώπη. Eίναι μία ομάδα που προσφέρει ένα λαμπρό μέλλον.

Έτσι λοιπόν, πιστεύω ότι θα είναι μία καλή συνεργασία και για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ελπίζω να δικαιώσω όσους με επέλεξαν στον αγωνιστικό χώρο. Ελπίζω να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Θα έχει τη βοήθεια του Λέο Ζαμπά και των Βραζιλιάνων της ομάδας.

Πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο για έναν Βραζιλιάνο να φτάνει και να έχει τόσους συμπατριώτες δίπλα του. Ελπίζω να κερδίσουμε όλους τους τίτλους μαζί. Πράγματι, είναι πιο εύκολο για εμάς, καθώς αυτοί μας δείχνουν τον σωστό τον δρόμο. Απ' ότι είδα, υπάρχουν και κάποιοι Πορτογάλοι.

Όπως είπα, ήρθα για να παλέψω, για να παίξω το ποδόσφαιρό μου και να κατακτήσω όλα όσα υπάρχουν. Θέλω να κατακτήσω τα πάντα φέτος με τη νέα μου ομάδα.

Μ αρέσει ο Παουλίνιο, που ήταν στην Εθνική Βραζιλίας. Έπαιζε στην Κορίνθιανς, στη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι ο τρόπος που παίζω μοιάζει με τον δικό του.