Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα επαφές με τους πέντε Αμερικανούς που είχε φέτος στο ρόστερ του ο Άρης, προκειμένου να συμφωνήσουν σε λύση της συνεργασίας τους.

Αυτή η κίνηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης αποσκοπούσε κυρίως στο να καταφέρει να… γλιτώσει τον δεύτερο χρόνο των συμβολαίων που είχαν και οι πέντε Αμερικανοί και ο οποίος ενεργοποιείται από σήμερα, σύμφωνα με το sdna.gr. Το πρόβλημα για τον Δημήτρη Γουλιέλμο είναι ότι λόγω μη ρευστότητας δεν μπορεί να πληρώσει τα «kick out» των συμβολαίων και γι΄αυτό άλλωστε ξεκίνησε επαφές.

Ο πρώτος που είναι έτοιμος να συμφωνήσει στην πρόταση εξόφλησης των φετινών οφειλομένων και όχι καταβολή του «kick out», είναι ο Μάικλ Κάιζερ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Άρη και… θυσιάζει το ποσό που έπρεπε κανονικά να πληρωθεί για να μείνει ελεύθερος, όπως αναφέρει το sdna.gr. Ο Αμερικανός σέντερ έχει δεχθεί την πρόταση του Άρη και απομένει να ρυθμιστούν οι ημερομηνίες καταβολής των δύο μισθών ώστε να «κλείσει» η συμφωνία. Ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και στους άλλους τέσσερις Αμερικανούς και αναμένονται σήμερα οι απαντήσεις τους.