Πασχαλάκης: Όλοι οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουμε τον νέο προπονητή

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Λίγο πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έκανε δηλώσεις, μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον νέο προπονητή της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σημείωσε πως: “Υπάρχουν νέα παιδιά στην ομάδα, πρέπει να δέσουμε όλοι μαζί, πηγαίνουμε στην Ολλανδία και θα πρέπει να χτίσουμε κάτι καλό, οι φιλοδοξίες υπάρχουν, όπως και η όρεξη για δουλειά. Πρέπει οι παλιοί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τους καινούργιους και να μπουν στον ρυθμό της ομάδας”.

Για το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, είπε: “Πρέπει καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Λουτσέσκου, έδωσε πολλά για την ομάδα, δυο χρόνια μόνο επιτυχίες, το έργο του ήταν πολύ μεγάλο και πρέπει να συνεχιστεί με το νέο προπονητή. Η ομάδα έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά για να έχουμε το νέο προπονητή στην προετοιμασία μαζί μας, θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας όλοι οι παίκτες να βοηθήσουμε το νέο προπονητή, θα έρθει με καινούργια νοοτροπία και όνειρα. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που θα θέλει ο νέος προπονητής και να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα”.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.