Η απόφαση για την επιστροφή, οι διαφορές που εντόπισε, οι εκκρεμότητες που άφησε από την πρώτη του θητεία, η πρόκληση του Champions League και η αναυπομονησία να ξαναμπεί στην Τούμπα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο Μίροσλαβ Στοχ μιλάει στην κάμερα του PAOK TV για την μεταγραφή του, σε μία ξεχωριστή συνέντευξη.

Πως αισθάνεσαι που είσαι σε αυτά τα αποδυτήρια και πάλι;

«Είναι ωραία τα αποδυτήρια δείχνουν ίδια με την προηγούμενη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Σου φαίνεται ίδια η ομάδα η έχεις βρει ήδη διαφορές;

«Όχι είναι όλα διαφορετικά. Νομίζω ότι ο μόνος που γνωρίζω είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ ήταν στους νεαρούς και τον έζησα πολύ λίγο γιατί έφυγε δανεικός. Τον θυμάμαι. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα γνωρίζω καθόλου. Ελπίζω να έρθουμε σε επαφή και να γνωριστούμε γρήγορα, ώστε όλα να πάνε καλά».

Οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι για την επιστροφή που πως αισθάνεσαι για όλο αυτό;

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Το βιώνω κυρίως από το Instagram. Οι φίλαθλοι μου έχουν γράψει πραγματικά χιλιάδες μηνύματα και όλο αυτό είναι τρελό».

Τι σε έκανε να γυρίσεις πίσω στον ΠΑΟΚ;

«Με τον ΠΑΟΚ είμαστε σε επαφή ένα-δύο μήνες και αποφάσισα με την οικογένεια μου να έρθουμε. Το πιο σημαντικό απ'όλα όμως είναι ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που δεν έχω κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Τερματίσαμε δεύτεροι και χάσαμε στον τελικό κυπέλλου. Είναι η μοναδική χώρα που δεν έχω κατακτήσει έναν τίτλο, οπότε ελπίζω να το αλλάξουμε αυτό και να έχω κάτι και από την Ελλάδα».

Ήταν το Champions League ένα κίνητρο;

«Φυσικά το Champions League είναι ένα κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα είναι δύσκολο αλλά ελπίζω θα καταφέρουμε».

Πως φαντάζεσαι την στιγμή που θα ξαναμπεις στην Τούμπα;

«Το έχω στο μυαλό μου και ανυπομονώ για αυτό. Θυμάμαι ότι εδώ η ατμόσφαιρα είναι μια τρέλα. Το περιμένω και πιστεύω ότι θα είναι πολύ όμορφα».