Ο Άρης θέλει κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Γιάννη Φετφατζίδη, θέλοντας να τον κρατήσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Οι "κιτρινόμαυροι" ούτως ή άλλως βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή και ο "Φέτφα" φαίνεται ως μία αρκετά καλή λύση, δεδομένου και του ότι γνωρίζει καλά την ομάδα από το περασμένο εξάμηνο.

Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν άψογα στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και πρόθεση του Άρη είναι να συνεχιστεί η παρουσία του παίκτη στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, το περασμένο διάστημα αναζήτησε ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποια που να καλύπτει όλες του τις απαιτήσεις.

Έτσι, στον Άρη κινήθηκαν για την απόκτησή του προσπαθώντας να τον φέρουν και πάλι στη Θεσσαλονίκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του.

Στο προηγούμενο εξάμηνο με τη φανέλα του Άρη ο Φετφατζίδης είχε δέκα συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.