Η πορτογαλική ιστοσελίδα "A Bola" υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμα πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση με αυξημένο ποσό στην Μπράγκα, σε σχέση με την πρώτη του προσφορά που δεν απαντήθηκε καθώς θεωρήθηκε αρκετά μικρή.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Πιο συγκεκριμένα, σε σημερινό ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο "ο ΠΑΟΚ αυξάνει την προσφορά του και δίνει 2 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράγκα για τον Αμπέλ", αναφέρεται από τους Πορτογάλους:

"Η Μπράγκα απέρριψε την προσφορά του ΠΑΟΚ, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τον Αμπέλ Φερέιρα,, αλλά οι Έλληνες δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια και χθες το βράδυ επανήλθαν με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για τον προπονητή αλλά και για την Μπράγκα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προτείνουν μισθό δύο εκατομμυρίων ευρώ στον Αμπέλ Φερέιρα και το ίδιο ποσό στην Μπράγκα για να απελευθερώσει τον προπονητή της. Η επιμονή του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και φαίνεται πως θα διατηρηθεί, αν και από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί χώρος για διαπραγματεύσεις, κάτι που δεν εμπόδισε όμως τους Έλληνες να αυξήσουν την προσφορά τους".