Ο Μπαπέ δεν ανανεώνει και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί

|
THESTIVAL TEAM

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τους Ισπανούς η πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης ανοίγει.

Το θέμα του Κιλιάν Μπαπέ (είτε για το φετινό καλοκαίρι είτε για του χρόνου) ανοίγει ξανά η Marca, η οποία στη σαββατιάτικη έκδοσή της κάνει λόγο ότι ο Γάλλος άσος έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόθεση της Παρί Σεν Ζερμέν να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο Μπαπέ δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα τρία χρόνια και στην Παρί θέλουν να τον «δέσουν» μετά και τις εξελίξεις με τον Νεϊμάρ. Ωστόσο, ο Γάλλος επιθετικός μάλλον σκέφτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του και αυτό κάνει τη Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκεί.

Πρόσφατα ο Μπαπέ είχε ερωτηθεί ξανά για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποφεύγοντας να πει το οτιδήποτε. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί ενοχλημένος από τη συνεχόμενη φημολογία για τους Μαδριλένους. Όμως, η Ρεάλ φαίνεται αποφασισμένη στο μέλλον να πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή και παρακολουθεί τις εξελίξεις με ενδιαφέρον…

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.