ΠΑΟΚ: Παραιτήθηκε ο Κωνσταντινίδης, νέος γενικός αρχηγός ο Σαραϊδάρης

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ είναι ραγδαίες μετά τη χθεσινή “βόμβα” της αποχώρησης του Ράζβαν Λουτσέσκου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Μαζί με τον Ρουμάνο προπονητή, παρελθόν αποτελεί και ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του τιμ μάνατζερ. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα βρίσκεται στο πλευρό του Ρουμάνου τεχνικού στο σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας θα αναλάβει ο ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος δημοσίων και διεθνών σχέσεων του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαραϊδάρης, που ούτως ή άλλως ήταν κοντά στην ομάδα.

Παράλληλα, με την άφιξη του νέου προπονητή θα βρεθούν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν από εδώ και πέρα το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου, καθώς ο μόνος που παραμένει είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Σκιαθίτης, ενώ οι υπόλοιποι αποχωρούν μαζί με τον Λουτσέσκου από το τεχνικό επιτελείο.

Ωστόσο οι συνεργάτες του Ρουμάνου κόουτς που θα τον ακολουθήσουν στην Αλ Χιλάλ, θα εκτελέσουν αυτοί την σημερινή προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.