Για τους στόχους της νέας χρονιάς και τη σχέση του με τον κόσμο του Αρη μίλησε ο Φραν Βέλεθ, στην ανοικτή προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ολοι περιμένουμε τη νέα σεζόν, υπάρχουν υψηλές προσδοκίες. Θα είναι πιο δύσκολη χρονιά, έχουμε νέους παίκτες, θέλουμε χρόνο θα δουλέψουμε και στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΑΕ Λεμεσού. Το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία, να γίνουμε ομάδα, να γυμναστούμε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα».

Για τις λίγες αλλαγές στην άμυνα: «Είναι πολύ σημαντικό που δεν αλλάζει η ομάδα. Μόνο ο Σούντγκρεν είναι νέο πρόσωπο στην άμυνα. Αυτό μας βοηθάει αρκετά».

Για τις μεταγραφές: «Ηρθαν πολύ σημαντικοί παίκτες, τον Ιντέγε τον γνώριζα από τη Μάλαγα. Ο Ντουάρτε είναι επίσης πολύ ποιοτικός. Είναι μεταγραφές που ανεβάζουν το επίπεδο».

Για την κλήρωση με την ΑΕ Λεμεσού: «Ηταν η χειρότερη κλήρωση για εμάς για πρώτο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, ξέρω παίκτες όπως τον Χουράδο. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι».

Για το δέσιμό του με τον κόσμο: «Ηταν έκπληξη για μένα η πρώτη χρονιά, η αγάπη του κόσμου. Μου άρεσε και θέλω να ξαναζήσουμε ακόμα περισσότερες χαρές».