Ο Σάββας Παντελίδης τοποθετήθηκε με δηλώσεις στην ανοικτή προπόνηση του Αρη ενόψει της νέας σεζόν, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίες.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε για μεταγραφές, Σιώπη και ΑΕ Λεμεσού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, υπάρχει διάθεση, είναι μία συνέχεια του τέλους της περσινής χρονιάς. Υπάρχει όρεξη, οι καινούργιοι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση, γύρισαν και οι διεθνείς όλα είναι καλά. Με ξέρουν και τους ξέρω οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές οπότε είναι καλό αυτό».

Για την ενσωμάτωση των νέων: «Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να τους γνωρίσουμε να καταλάβουν τι θέλουμε γιατί είναι εδώ και γιατί τους πήραμε. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε επικοινωνία και τρόπο δουλειάς. Θα ενσωματωθούν πολύ γρήγορα».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Γίνεται το καλύτερο δυνατό. Θα ήθελα να είμαστε όλοι εδώ αλλά δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε να τελειώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τα ανοικτά μέτωπα».

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα ενόψει ΑΕ Λεμεσού: «Σήμερα η ομάδα που μιλάμε δεν είναι έτοιμη. Θα δουλέψουμε πολύ με όρεξη και διάθεση και όλα θα γίνουν».

Για την υπόθεση του Σιώπη: «Ασφαλώς και δε μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι που δεν έχει ολοκληρωθεί. Σαν οργανισμός και σαν προπονητής θα πρέπει να κοιτάξουμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα».

Για το πόσες μεταγραφές θα γίνουν: «Μιλάμε για τέσσερις μεταγραφές ακόμα. Ανεξάρτητα από το θα γίνει με την περίπτωση του Σιώπη. Θέλουμε έναν παίκτη στα άκρα και κάποιες επιπλέον λύσεις στην άμυνα».

Για την ΑΕ Λεμεσού: «Είναι μια ομάδα συγκεντρωμένοι κέρδισε παιχνίδια είναι συμπαγής. Είναι βέβαιο πως θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά εκείνη την περίοδο για να πάρουμε την πρόκριση».