Ζίβκοβιτς: Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας- Σαν να γυρίζω σπίτι μου… (VIDEO)

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έκανε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως νιώθει ήδη σαν το σπίτι του.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Σήμερα, ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο πορτιέρε να μιλάει για τους στόχους που έχει με τον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων είπε στο PAOK TV: «Αισθάνομαι ότι γυρίζω σπίτι μου. Όλοι ξέρουν ότι η Παρτιζάν και ο ΠΑΟΚ είναι αδερφά σωματεία και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Έζησα 13 χρόνια στην Παρτιζάν και όταν έρχομαι εδώ, νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Όταν ήρθα και αγωνίστηκα εδώ με την Ξάνθη, είπα στον εαυτό μου πως αν είναι να πάω κάπου, θέλω να έρθω εδώ, στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που έχει εξαιρετικούς φιλάθλους. Η ευχή μου ήταν να έρθω εδώ και τώρα είμαι… εδώ.

Σκεφτείτε ότι ο πατέρας μου δεν τρώει τομάτες, καθώς είναι φανατικός οπαδός της Παρτιζάν. Δεν φορούσα γενικά ποτέ κόκκινη φανέλα ή κάποιο αντίστοιχο χρώμα. Έτσι μεγάλωσα από μικρός, όλα ήταν ασπρόμαυρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο του PAOKTV:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.