Την απόφασή της για απομάκρυνση του Αμρ Ουάρντα από την Εθνική ομάδα, ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία της Αιγύπτου!

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Συγκεκριμένα στην επίσημη ανακοίνωση, η Ομοσπονδία της Αιγύπτου τονίζει ότι:

«Ο υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου, Χάνι Αμπού Ρένρα, αποφάσισε να αποβάλλει τον Αμρ Ουάρντα από την την Εθνική Ομάδα, μετά από διαβούλευση με το προπονητικό και το διοικητικό επιτελείο, για λόγους που έχουν να κάνουν με την πειθαρχία, την αφοσίωση και την συγκέντρωση.

Η Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου, θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει την πορεία της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με 22 παίκτες στην αποστολή της».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ουάρντα φέρεται να είναι μπλεγμένος σε νέο ροζ σκάνδαλο, μαζί με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Χασάν και δύο ακόμα Αιγύπτιους ποδοσφαιριστές.

Προβληματισμός στον ΠΑΟΚ

Η παραπάνω εξέλιξη επηρεάζει σαφώς και τον ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Δικέφαλο μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα φέρνει σε δυσμενή θέση τον Ουάρντα, καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός στα γραφεία της Τούμπας σχετικά με το τι αποφάσεις θα ληφθούν για τον Αιγύπτιο.

Το σίγουρο είναι, πως ο Ουάρντα θα κριθεί βάσει του αυστηρού πειθαρχικού κώδικα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μένει να φανεί, ποιες αποφάσεις θα παρθούν.