Ο Αλέσιο Τσέρτσι μίλησε για το ενδιαφέρον του Άρη, τα δεδομένα της πρότασης της ελληνικής ομάδας, την οικονομική διαφορά αλλά και τον τρόπο σκέψης του επί της προοπτικής συνεργασίας με ομάδες εκτός Ιταλίας.

Ο 32χρονος Ιταλός επιθετικός βρίσκεται οικογενειακώς στην Ισπανία για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Είναι γνώστης του ενδιαφέροντος αλλά και της πρότασης του Άρη, στην παρούσα φάση όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά σε οικονομικό επίπεδο, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον και την πρόταση του Άρη καθώς μου μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους μου. Η πρόταση του Άρη απέχει σημαντικά από αυτό που θέλω σε οικονομικό επίπεδο», είπε αρχικά και συμπλήρωσε αναφερόμενος στα κριτήρια της απόφασης που θα πάρει για το μέλλον της καριέρας του, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις συζητήσεις που είχε πέρυσι με τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι οικογενειάρχης, έχω τρία παιδιά κι αυτό σημαίνει ότι αν πάρω την απόφαση να συνεχίσω την καριέρα μου εκτός Ιταλίας, θα πρέπει η πρόταση να είναι πολύ καλή σε οικονομικό επίπεδο. Πέρυσι, είχε δείξει ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, τελικώς πήγα στην Τουρκία. Ξέρω ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Για να βρούμε σημείο επαφής με τον Άρη θα πρέπει η πρότασή του σε οικονομικό επίπεδο να είναι αντίστοιχη της καριέρας μου».

Μέχρι στιγμής, ο Τσέρτσι δεν έχει αποφασίσει ή μάλλον δεν έχει φτάσει στον διαχωρισμό από τις προτάσεις που έχει δεχθεί. «Είμαι ανοιχτές στις προτάσεις, γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή έχουν κατατεθεί 3-4 επίσημες προτάσεις, κυρίως από ομάδες εκτός Ιταλίας. Θα αποφασίσω βάσει των κριτηρίων που ανέφερα». Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής υπήρξε συμπαίκτης με τον Μίτζεν Μπάσα του Άρη στην Τορίνο, τον ρωτήσαμε αν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με τον διεθνή Αλβανό παίκτη. «Ήμασταν μαζί με τον Μπάσα αλλά δεν ήξερα ότι αγωνίζεται στον Άρη», κατέληξε.

Πηγή: gazzetta.gr