Αγοράζει γυναικεία ομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

|
THESTIVAL TEAM

Το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε διαρκή άνθηση τα τελευταία χρόνια, κάτι που φαίνεται από την απήχηση που έχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στη Γαλλία. Ανάπτυξη υπάρχει και στην Ισπανία, όπου το πρωτάθλημα φέτος κατέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία μάλιστα συγκέντρωσε 60.000 θεατές στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» για το παιχνίδι απέναντι στη γυναικεία ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει εκπρόσωπο στο γυναικείο πρωτάθλημα και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS», θέλει την επόμενη σεζόν να έχει παρουσία στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, φαίνεται διατεθειμένη να δαπανήσει 500 χιλιάδες ευρώ για την αγορά της Τακόν, η οποία κέρδισε φέτος την άνοδο της από τη δεύτερη κατηγορία.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας υποστήριξε στην «AS» ότι δεν έχει λάβει κάποια προσφορά από τους «μερένχες». Να σημειωθεί ότι στην πρώτη κατηγορία υπάρχει και άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η οποία φοράει μεν λευκά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη Ρεάλ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.