Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, παραχώρησε στην κάμερα του PAOK TV ο Λάζαρος Λάμπρου, μιλώντας για τις εμπειρίες που αποκόμισε με τον δανεισμό του στην Ολλανδία.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, σημείωσε ότι του έκανε καλό ο δανεισμός του στην Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά και ότι νιώθει έτοιμος να προσφέρει πράγματα στον ΠΑΟΚ, έχοντας βελτιωθεί σε πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κομμάτια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK ΤV:

Πλέον είσαι υπέρ η κατά του δανεισμού προκειμένου ένας παίκτης να πάρει εμπειρίες και παιχνίδια;

«Είμαι υπέρ γενικά, στο ότι ο δανεισμός δεν είναι κάτι αρνητικό ίσα ίσα που μπορεί να σου βγει σε κάτι πολύ θετικό όπως θεωρώ ότι έγινε και σε μένα, οπότε θεωρώ ότι αν το σωστό είναι να πας δανεικός ώστε να γυρίσεις πιο έτοιμος είναι καλό. Από την άλλη αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην ομάδα και να δώσεις πράγματα τότε είμαι υπέρ του να μείνεις».

Πόσο έτοιμος νιώθεις μετά την επιστροφή σου;

«Έτοιμος νιώθω από πέρσι βέβαια μου έκανε καλό και αυτός ο χρόνος στο εξωτερικό, οι εμπειρίες που πήρα ήταν σημαντικές και φέτος νιώθω ότι έχω να δώσω πράγματα».

Πόσο έχεις αλλάξει τον τελευταίο χρόνο και σε τι;

«Σίγουρα έχω αλλάξει έχω βελτιωθεί σε πολλά κομμάτια, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά έχω ωριμάσει παικτικά θα έλεγα και σίγουρα έχω πάρει και την αυτοπεποίθηση που πρέπει να έχει ένας επιθετικός».

Ποιο πρωτάθλημα θεωρείς δυσκολότερο για έναν ποδοσφαιριστή, το ελληνικό ή το ολλανδικό;

«Το κάθε ένα έχει τη δυσκολία του. Σίγουρα στην Ελλάδα οι άμυνες είναι πιο κλειστές απλά στην Ολλανδία υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με την προοπτική να γίνουν world class. Οι μικρές ομάδες μπορεί να μην έχουν αυτή την αμυντική τακτική που έχουμε εδώ στην Ελλάδα αλλά ατομικά όλοι οι παίκτες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Οπότε θεωρώ ότι και τα δύο έχουν τη δυσκολία τους».

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη του Λάζαρου Λάμπρου: