Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του Μπράουν Ιντέγε στην μπουτίκ του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Νιγηριανός επιθετικός,  δήλωσε ενθουσιασμένος και έτοιμος για τις νέες προκλήσεις με τον Άρη.

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Άρη, δεν χάλασε κανένα... χατήρι στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, οι οποίοι έσπευσαν να βγουν μία φωτογραφία μαζί του.

«Περιμένω μία καλή χρονιά με τον Άρη. Είμαι ενθουσιασμένος και ευτυχισμένος από τη μεταγραφή. Όλα είναι υπέροχα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Όλα θα πάνε καλά. Θέλω να είστε εδώ να φωνάζετε για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Σας ευχαριστώ», τόνισε προς τον κόσμο.

Στη συνέχεια, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε:

Για την υποδοχή που δέχθηκε:

«Χθες ήταν η δεύτερη φορά που βλέπω κάτι τέτοιο. είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν».

Για τις εντυπώσεις και τι σκέφτεται:

«Για μένα ο Άρης είναι μία μαχητική ομάδα. Μία ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι μία πολύ καλή χρονιά για τον Άρη και για αυτό είμαι και εγώ εδώ».

Για την μάσκα που φορούσε και το ότι τον φωνάζουν «θηρίο»:

«Η μάσκα είναι για κάποια μέτρηση που έκανα για την καρδιά μου. Είμαι έτοιμος να μπω να παίξω και περιμένω το πρώτο μου παιχνίδι».

Πόσο έτοιμος είναι για το πρώτο ευρωπαϊκό:

«Πριν υπογράψω και πριν συμφωνήσω, ήξερα ότι θα έρθω εδώ και θα είχα μεγάλη ευθύνη. Οι προκλήσεις και οι ευθύνες δεν με τρομάζουν. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάμε πολύ καλά. Και εγώ και η ομάδα».

Για το ότι έχει καιρό να παίξει:

«Έκανα προπονήσεις και μονος. Υπάρχει χρόνος να έρθω στο σημείο που θέλω. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, ξέρω να το κάνω και για αυτό ήρθα εδώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν μίλησε με τον Καρυπίδη:

«Μίλησε μαζί του. Ίσως ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ είναι αυτός. Ο τρόπος που με μίλησε και με έπεισε να έρθω. Θα τον δικαιώσω και αυτόν και την ομάδα με τις εμφανίσεις μου μέσα στο παιχνίδι».

Για τον αν έχει σκεφτεί πως θα πανηγυρίσει στο πρώτο γκολ: 

«Είναι νωρίς ακόμα για να έχω αποφασίσει πως θα πανηγυρίσω. Αυτό είναι το πως νιώθω εκείνη τη στιγμή. Όταν δηλαδή έρθει το γκολ, θα πράξω όπως νιώθω».

Πηγή φωτό: sdna.gr