Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης και ιταλικά δημοσιεύματα στέκονται στην συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Στην ιστοσελίδα «Parmalive.it», υπάρχει αναφορά στο «φλερτ» της Πάρμα με τον Ελ Καντουρί, τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τότε, δεν προέκυψε κάτι παραπάνω μετά την παρέμβαση Λουτσέσκου και Σαββίδηγια την παραμονή του παίκτη.

«Το μέλλον του Ελ Καντουρί δε θα είναι στην Πάρμα. Βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τις λεπτομέρειες που δεν ολοκληρώθηκαν για τη μεταγραφή του στην Πάρμα, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ. Πλέον είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι έτοιμος για μία τριετή συμφωνία, με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο» αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ίσως στην Πάρμα να περίμεναν το θέμα του Ιανουαρίου, να… «αναθερμανθεί» μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη και από τη στιγμή που η Σταντάρ Λιέγης, ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ στο οικονομικό, ο Μαροκινός επιστρέφει στο Βέλγιο, μετά την παρουσία του στην Άντερλεχτ, στην αρχή της καριέρας του.