Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αλλάζει σελίδα! Η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ μπαίνει σε νέα εποχή, με τον Γιώργο Καραμάνο να αναλαμβάνει τα διοικητικά ηνία.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Στην σημερινή συνάντησή του με τον Μπάνε Πρέλεβιτς και τον Θανάση Κατσαρή, υπήρξε οριστική συμφωνία και ανακοινώθηκε επίσημα ότι όταν ολοκληρωθούν τα τυπικά η πλευρά Καραμάνου θα αναλάβει τη διοίκηση της ΚΑΕ, με την προοπτική να αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας από τη σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ κ.Θανάσης Κατσαρής και ο κ.Γιώργος Καραμάνος με τους συνεργάτες του κ.κ Χαράλαμπο Πατάκο και Γιάννη Χατζηβασιλείου.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και συμφωνία, ώστε μετά την ολοκλήρωση όλων των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται, ο κ.Καραμάνος να αναλάβει το management της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και με την προοπτική να αποκτήσει, μετά την ολοκλήρωση της σεζόν 2019-20 και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της εταιρίας.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Γιώργος Καραμάνος δημοσίευσε φωτογραφίες από το "PAOK Sports Arena" στο facebook και σε ανάρτησή του έγραψε: "Όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά".