Στη μεταγραφική λίστα του Άρη ο Βιλανουέβα

|
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Ο Άρης βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μί από τις περιπτώσει στόπερ που εξετάζει είναι αυτή του Μίκελ Βιλανουέβα.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός της Ταραγόνα βρίσκεται στη λίστα των “κιτρινόμαυρων” για την ενίσχυσή τους στην αμυντιή γραμμή.

Ωστόσο, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Καταρχήν, ο ίδιος συμμετέχει την Εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Αμέρικα το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Μάλιστα, στην πρεμιέρα της Εθνικής του, στο ματς κόντρα στο Περού, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο διατηρώντας το μηδέν στην άμυνά του. Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα της Βενεζουέλα, 22 φορές.

Ο Βιλανουέβα έχει ύψος 1,92 και μάλιστα είναι αριστεροπόδαρος. Ενα χαρακτηριστικό το οποίο αναζητούν οι άνθρωποι του Αρη. Εχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ισπανία, ανήκοντας στη Μάλαγα. Ο σύλλογος της Ανδαλουσίας τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό σε Κάντιθ, Ρέους και Ταραγόνα κατά σειρά τα τελευταία χρόνια, έχοντας ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του.

Στην πατρίδα του έχει αγωνιστεί στις Τσατσίρα και Ντεπορτίβο Λάρα, από την οποία πωλήθηκε στη Μάλαγα το 2016 έναντι 300 χιλιάδων ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.