Η δεύτερη μέρα του ιατρικού συνεδρίου που οργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με τους συνέδρους να ασχολούνται με την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, ενώ από αύριο η δράση θα μεταφερθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μία ακόμα εποικοδομητική μέρα γεμάτη ανταλλαγή απόψεων με στόχο την βελτίωση του ίδιου του ποδοσφαίρου. Το paokfc.gr βρέθηκε στη δεύτερη μέρα του Groin Pain in Football From A-Z και έχει το ρεπορτάζ.

Από τη στιγμή που η πρώτη μέρα ήταν αφιερωμένη στη μελέτη του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, την Παρασκευή (14.06) οι σύνεδροι ασχολήθηκαν με την αντιμετώπιση του προβλήματος και την επανένταξη του αθλητή σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μέσα από ομιλίες και συζητήσεις μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων του χώρου. Το Groin Pain in Football A-Z αφήνει το Σάββατο (15.06) το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο και η δράση μεταφέρεται στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, για ένα workshop, το οποίο ουσιαστικά θα περιλαμβάνει πρακτικές εφαρμογές των όσων συζητήθηκαν, με το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου σε ρόλο οικοδεσπότη.Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr από τη δεύτερη μέρα του 1ου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ».

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από το ιατρικό συνέδριο ΕΔΩ.