Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας στην πατρίδα του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε μια ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του στην Τούμπα και την επόμενη σεζόν η οποία θεωρεί ότι θα είναι ακόμη περισσότερο απαιτητική από αυτή που τελείωσε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Για το πως αντιμετωπίζεται πλέον από τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι δεν ήταν και πολύ χαρούμενοι μαζί μου. Γιατί όταν ήμουν στην Ξάνθη, ο ΠΑΟΚ δεν κέρδιζε πάντα απέναντί μας. Οι οπαδοί με έβλεπαν ως... αντίπαλο. Έπρεπε όλη την ώρα να παλεύουμε, να δείξουμε πως έχουμε μια καλή ομάδα που αποδίδει. Τώρα είμαι χαρούμενος. Μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι με σέβονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό".

Για τη σεζόν που τελείωσε: "Είχαμε μια καλή απόδοση και η ομάδα δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι μέσα στη σεζόν. Ονειρευόμουν συνέχεια τη στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος με αυτήν την ομάδα. Ήταν όλη την ώρα στο μυαλό μου. Μετά την κατάκτηση, ήθελα να βρίσκομαι στο μπαλκόνι μου, να είμαι μόνος και να απολαμβάνω ένα ποτήρι κρασί. Απλά χαρούμενος...".

Για την επόμενη σεζόν: "Τώρα δεν νιώθω πως είμαι σε διακοπές γιατί μετά από μια τέτοια σεζόν όλοι νομίζουν πως ξέρουν ποδόσφαιρο, θέλουν να πουν την γνώμη τους και τα πράγματα σίγουρα δεν θα είναι εύκολα. Θα έχουμε μια δύσκολη σεζόν και οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες. Τώρα όμως θέλουμε περισσότερα και περισσότερα. Είναι φυσιολογικό. Έχω ισχυρό κίνητρο και γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτώ πολύ καλά την στρατηγική μου. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή".