Στη λύση της συνεργασίας του με τον Χαράλαμπο Παυλίδη προχώρησε ο Άρης και ανακοίνωσε και επίσημα το "διαζύγιο" των δυο πλευρών.

Ο 28χρονος μέσος που ήταν στον Άρη τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς έπαιξε σε μόλις τρία παιχνίδια της Super League.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Παυλίδη. Μπάμπη Παυλίδη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας αυτά τα τέσσερα χρόνια και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας σου".

Το συγκινητικό αντίο

Ο Παυλίδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media, θέλοντας να πει "αντίο" στους κιτρινόμαυρους, με τους οποίους αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Πριν τέσσερα χρόνια ήρθα ξένος και βρήκα μια δεύτερη οικογένεια. Και όπως όλες οι οικογένειες, ζήσαμε καλές και άσχημες στιγμές. Τις ζήσαμε όμως μαζί και ήταν τιμή μου που έβαλα ένα λιθαράκι για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της θέση. Δεν έκρυψα ποτέ tα αισθήματα μου για την ομάδα. Και δεν θα τα κρύψω ούτε τώρα, που η επόμενη μέρα θα μας βρει να ακολουθούμε χωριστούς δρόμους. Η δική σας αγάπη είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση για μένα. Επιβράβευση για την προσπάθεια μου και απάντηση σε αυτούς που ίσως να μην με πίστεψαν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θεόδωρο Καρυπίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ μπροστά σας και καλή επιτυχία στη μεγάλη προσπάθει που κάνει για να δούμε τον Άρη όπως τον θέλουμε.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι ένας από εσάς.

Μπαμπης Παυλίδης