Σε περίοδο κρίσης βρίσκεται (ξανά) η Εθνική ομάδα, με τον... "εμφύλιο" που έχει ξεσπάσει έπειτα από τη χθεσινή ήττα (2-3) από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ που την έχει φέρει με την πλάτη στον τοίχο στα προκριματικά του Euro 2020.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ως αρχηγός, βγήκε να κάνει δηλώσεις μπροστά στις κάμερες και τόνισε ότι πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις αναλαμβάνοντας την ευθύνη. 

Λίγα λεπτά μετά, ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου απάντησε στα λεγόμενά του, επισημαίνοντας πως αν δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι στην Εθνική.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Εθνική είναι χωρισμένη στα δύο. Πλέον, η ΕΠΟ βρίσκεται ενώπιον νέας τεράστιας κρίσης, καλούμενη να πάρει άμεσα αποφάσεις.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει ο Αναστασιάδης που κλήθηκε να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με σκοπό να ενώσει, να βάλει κανόνες και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, ενώ τελικά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Από την άλλη, ο αρχηγός που έχει προσφέρει τα μέγιστα εδώ και πολλά χρόνια, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, αλλά με τις δηλώσεις του να έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτές του προπονητή περί εξαιρετικού προσώπου στα δύο εντός έδρας ματς.

Το ματς με την Φινλανδία στο Τάμπερε είναι σε περίπου 3 μήνες. Μπορεί το παιχνίδι να αργεί, αλλά να συνυπάρξουν όλοι μαζί φαίνεται αδύνατο. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές, με την Εθνική να είναι ένα «καζάνι» που... σιγοβράζει και την ΕΠΟ να πρέπει να δώσει λύσεις, για να σώσει οτιδήποτε κι αν σώζεται.

Όπως μετέδωσε, μάλιστα, ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο Μανωλάς και ο Παπασταθόπουλος είπαν στον Βαγγέλη Γραμμένο, ότι σταματούν από την Εθνική ομάδα, αν δεν υπάρξουν άμεσες αλλαγές στην Εθνική. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός και η Τετάρτη (12/6) είναι μια καθοριστική μέρα, καθώς θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο της Εθνικής.

Θυμηθείτε τις δηλώσεις Σωκράτη-Άγγελου: