Ο New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για την χθεσινή προβολή της παρακάμερας από την φιέστα του Δικεφάλου που την παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές, αλλά και για την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Libero 107.4:

Για την mini-movie: «Αυτό που είδατε χθες είναι μια σύντομη version όλων όσων έγιναν. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους πρωταγωνιστές αλλά θέλαμε να δείξουμε και πόσο σημαντική ήταν αυτή η βραδιά, αυτό το εγχείρημα. Η κάθε μικρή κίνηση που έγινε, είχε τον δικό της συμβολισμό».

Για την φιέστα του ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει η λέξη φιέστα, ήταν μια οικογενειακή γιορτή και πρέπει να ξέρεις να τιμάς και να σέβεσαι τους ανθρώπους που σε έφεραν εδώ. Είναι δικαίωση για την ομάδα, η ομάδα μεγαλώνει, η ομάδα εκφράζει και εκφράζεται. Ήταν αυτό που θέλαμε, υπήρχε πολύ μεγάλο άγχος. Ήταν ένα πράγμα που δεν είχες το περιθώριο του λάθους. Δόξα τω Θεώ πήγε πολύ καλά και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Για την συμβολή του Ιβάν Σαββίδη: «Είμαστε πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα αυτή την περίοδο και έχουμε την ελευθερία να μπορούμε να εκφραστούμε και να κινηθούμε. Είναι ενέργειες που μπορεί να μην καταλαβαίνουμε την σημασία τους, αλλά είναι πράγματα που χτίζουν ένα γενικότερο προφίλ και έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Τίποτα από αυτά όμως δεν θα είχε σημασία αν η ομάδα δεν κέρδιζε τίτλους».

Για την κατάκτηση του νταμπλ και ποια ανάμνηση του έμεινε: «Είναι μια χρονιά που ακόμη δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε. Όταν είσαι μέσα δεν το καταλαβαίνεις. Είναι μια σεζόν που μας έχει αλλάξει και θα μας μείνει. Είναι από τα πράγματα που ότι και αν γίνει στη συνέχεια θα το θυμάσαι με νοσταλγία. Πέρα από το επαγγελματικό, είμαστε και άνθρωποι και θέλεις να βλέπεις αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν, να ωριμάζουν και να υλοποιούν τα όνειρά τους. Θυμάμαι πάρα πολύ έντονα τον τραυματισμό του Αντρέ στη Λάρισα, είναι εμπειρίες ζωής...».

Για το αν ετοιμάζουν την φιέστα για τους χρόνου: «Αυτές είναι ωραίες δυσκολίες, μας αρέσει να βάζουμε δύσκολα στους εαυτούς μας, ας το πάρει η ομάδα και θα δούμε τι θα γίνει».

Για την συνεργασία με τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει δύσκολος χαρακτήρας, τα παιδιά είναι συνεργάσιμα, έχουν καταλάβει τι γίνεται στην ομάδα, δεν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, βέβαια πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεται και ανάλογα την χρονική περίοδο, να επιλέγεις να κάνεις. Το θετικό είναι ότι σε όλες τις δουλειές περνάμε καλά. Με πολύ μεγάλο άγχος βέβαια αλλά έχει τον χαβαλέ του, η περσινή ταινία του Κυπέλλου είναι λίγο ξεχωριστή, αλλά και η γιορτή είναι κάτι που θα μείνει, θα το βλέπουν μετά από 20 χρόνια και θα λένε ότι έγινε κάτι όμορφο».

Για το αν θα βγει ταινία για την κατάκτηση του νταμπλ: «Θα βγάλουμε ναι».

Για τα New Media του ΠΑΟΚ: «Πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια, δεν έχουμε φτάσει ακόμη σαν αγορά σε αυτό το επίπεδο. Υπάρχει διαφορά με την Αγγλία. Είναι πιο συγκεκριμένο το κοινό, δεν υπάρχει νοοτροπία ότι θα πάω στο γήπεδο και θα αγοράσω. Θέλουμε να κρατήσουμε τον χαρακτήρα τον συναισθηματικό, γιαυτό και δεν μας αρέσει να πουλάμε, για αυτό και ότι βγάζουμε το βγάζουμε χωρίς να χρειάζεται κάποιος να πληρώσει. Το να βλέπεις κάτι ωραίο δεν τον βαριέσαι. Μπορεί να μην το περιμένεις με μεγάλη προσμονή, αλλά δεν το βαριέσαι».