Ο φανατικός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Χατζόπουλος, πραγματοποίησε πτώση από τις 13 χιλιάδες πόδια, κρατώντας το χάρτινο αντίγραφο της κούπας του πρωταθλήματος που μοιράστηκε στη φιέστα της Τούμπας.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Στη σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media με τη φωτογραφία του στον αέρα, έγραψε: "Πιο ψηλά δεν σηκώθηκε ποτέ κούπα πρωταθλήματος..στα 13.000 Πόδια στον ουρανό του Ντουμπάϊ όλους τρέλα σας πουλάμε PAOK GREEK CHAMPION 2019 THE CUP IN 13000FT DONT TELL ME SKY IS THE LIMIT"

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης (ARENA 89,4), τόνισε πως σκοπεύει να κάνει και άλλα παρόμοια εγχειρήματα.

"Υπήρχε εκ γενετής αυτή η τρέλα για τον ΠΑΟΚ. Από μικρός είχα όνειρο να γυρίσω όλο τον κόσμο, είμαι και ΠΑΟΚ, οπότε έχει λασκάρει σίγουρα κάποια βίδα. Έκανα μια πτώση από ουρανοξύστη, μετά έκανα μια ελεύθερη πτώση πάνω από το νησί του φοίνικα στο Ντουμπάι. Έχω φύγει από το Ντουμπάι και συνεχίζω στην Ασία τώρα, σε πιο δύσκολα μέρη.

Όπως οι παλιότεροι μιλούσαν για την ομάδα του ’70 του Κούδα, που σάρωσε αγωνιστικά αλλά δεν πήρε όσα τρόπαια έπρεπε, στα επόμενα χρόνια όλοι θα μιλάνε για την ομάδα που ζούμε εμείς τώρα. Ήρθε ένα νταμπλ με τόσο κόπο, πήραμε αήττητο πρωτάθλημα, η δικαίωση είναι κάτι το φοβερό. Πλέον θα έχουμε και ευρωπαϊκά όνειρα στο Champions League. Η συνέχεια είναι το παν όμως, εύχομαι να μην είναι φωτοβολίδα αυτό που ζήσαμε φέτος", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε χαρακτηριστικές εικόνες εδώ: