Ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ16 της Μπεσίκτας κάλεσαν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο όπου έμενε η αποστολή με την τουρκική ομάδα να τους αποβάλει από τις τάξεις της.

Η "Bild" έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές ανήλικους ποδοσφαιριστές της Μπεσίκτας. Για την ακρίβεια πρόκειται για μέλη της ομάδα Κ16 του συλλόγου η οποία συμμετέχει σε τουρνουά ακαδημιών στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ορισμένοι εκ των παικτών κάλεσαν στο ξενοδοχείο όπου έμεινε η αποστολή της ομάδας ιερόδουλες.

Οι ποδοσφαιριστές δεν έμειναν μόνο σε αυτό αφού κάλεσαν τις ιερόδουλες να πάρουν πρωϊνό μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Τότε οι προπονητές και οι συνοδοί που ήταν μαζί κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη και κάλεσαν τους ανήλικους να δώσουν εξηγήσεις.

Εκείνοι με τη σειρά τους τους επιβεβαίωσαν τα όσα είχαν συμβεί και η διοίκηση της Μπεσίκτας αποφάσισε την αποβολή τους επ αόριστον από το σύλλογο, ενώ φυσικά έκανε γνωστό το συμβάν και στις οικογένειες των εμπλεκομένων.

Επιπρόσθετα η τουρκική ομάδα αποφάσισε να διώξει από την ομάδα και τους προπονητές αφού το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μπεσίκτας κατέκτησε το τουρνουά επικρατώντας με 2-1 στον τελικό επί του Παναθηναϊκού.